Т1 ВАЛОРАНТ објавио изјаву о забрани варања ПУБГ-а помоћника тренера

Поставио 2026-07-21

Сцреенграб преко Т1 <п> Тренерско особље Т1 ВАЛОРАНТ објавило је раније данас изјаву о забрани помоћног тренера Цодија "Стуннера" ​​МацЛеода због варања током његове ПУБГ каријере. <п> „Желели смо да сви схвате да смо били и да смо потпуно свесни Кодијеве историје, укључујући забрану коју је добио због инсталирања варалица на два одвојена налога током његове ПУБГ каријере“, рекао је главни тренер Т1 Давид Денис. <п> Порука од @давиддениснд и @СтуннерФПС. пиц.твиттер.цом/Нз4ХПхИлв0— Т1 (@ Т1) 9. априла 2021. <п> Стуннер је такође говорио у видеу Т1, детаљно описујући своју каријеру и колико га је коштала забрана. <п> У време забране, Стуннер је био познат као "Екко", према Магно "Пр0пхие" Рамосу, који је синоћ објавио пресуду ПУБГ еспортс тима о Стуннеру. <п> Доинг мој посао као једног од играча ПУБГ-а у Валоранту да ширим свест да је @ Т1 узео новог помоћног тренера @СтуннерФПС, исти онај кога је ПУБГ истраживао и закључио да је у ствари варање сада променио имеод Екка до СтуннерФПС-а ? мислио сам да би сви требали знати. пиц.твиттер.цом/ГпХФ9КсзоРЦ— Пр0пхие (@ пр0пхие) 8. априла 2021. <п> Т1 је 8. априла најавио Стуннера за новог помоћног тренера за свој тим ВАЛОРАНТ - а онда је настао хаос у одговорима на његово саопштење . <п> Драго нам је што смо најавили @СтуннерФПС као помоћног тренера нашег Валорант тима! пиц.твиттер.цом/еССрбООАи8— Т1 (@ Т1) 8. априла 2021. <п> "'Велики аналитички ум' Да. Имао је сјајан аналитички ум када му је забрањено варање у ПУБГ-у и блокирао је сваког играча и мења своје име у свакој утакмици и пробија се на сцени “, рекао је играч Зенитх Еспортс ПУБГ-а Јаден„ Вегас “Јамес у одговору на најаву. <п> „Не можете само да варате у ПУБГ-у, а онда промените име, момче“, рекао је бивши играч ПУБГ-а и тренутни играч Луминосити ВАЛОРАНТ Диондре „ИаБоиДре“ Бонд. <п> У изјави је Стуннер признао грешку. „То ће заувек бити моје највеће жаљење“, рекао је Стуннер. „То ми је одсекло многе могућности и то је у реду.На крају, моја је кривица што сам био део тог инцидента. " <п> Денис је поновио свој став и рекао да верује да се Стуннер променио. <п> Обавезно пратите нас на ИоуТубе-у за више еспортс вести и анализа.