Т1 избацује Сам_Х и Полосон са свог Дота 2 списка

Поставио 2026-07-01

Слика путем Т1 <п> До тренутка када Т1 заиста успе да се такмичи у неком догађају на Дота Про Цирцуит, половина такмичарске Дота 2 сцене југоисточне Азије могла је играти за тим. Организација је данас одлучила да напусти и Самсона "Сам_Х" Хидалга и Вилсона "Полосон" Цхин Веи-а. <п> Ово је шести месец заредом у коме је Т1 повукао неки облик листе. Организација је недавно довела и Соулииа "ЈаЦкки" Кхоомпхетсавонг и Кенни "Ксепхер" Део крајем новембра. <п> 금 일부로 Т1 Дота 2 에서 활동 한 лос Полосон 및 및 Сам_Х 선수 와 계약 하게 종료 하게 되었습니다 되었습니다. 올해 함께 해주신 활약 에 감사 드립니다. <бр/> <бр/> Данас се растајемо са Полосоном и Сам_Х. Изузетно ценимо њихов допринос тиму и желимо им све најбоље. пиц.твиттер.цом/ЛбхввН8Ц0и— Т1 (@ Т1) 31. децембра 2020. <п> Од формирања прошлог августа, Т1 је на свом списку имао 15 различитих играча, укључујући своја два најновија додатка. Полосон је заправо био најдуговечнији играч тима пре него што је пуштен раније данас, пошто се придружиомаја у оквиру првог премештања састава тима. Сам_Х се придружио касније у августу. <п> „Данас се растајемо од Полосона и Сам_Х“, рекао је Т1. „Изузетно ценимо њихов допринос тиму и желимо им све најбоље.“ <п> Тим је забележио мало одрживог успеха у 2020. години, али Т1 је успео да освоји треће место на Беионд тхе Суммит Про сезона четврте сезоне, која је сигурно показала менаџмент да имају нешто са бившим истакнутим Геек Фамом Карлом Јаимеом на челу. <п> Сада ће организација настојати да попуни списак око Карла, ЈаЦккија, Ксепхера и главног тренера Парка "Марцх" Тае-Вина пре поновног покретања ДПЦ-а 18. јануара.